در بیمه های بدنه، بیمه گزار درمقابل پرداخت مبلغی به عنوان حق بیمه در صورت آسیب دیدن اتومبیل خود بخاطر خطرات تحت پوشش مبلغی را به عنوان خسارت دریافت خواهد کرد.

به طور کلی اتومبیل هایی که جهت پوشش بیمه بدنه معرفی میگردند درابتدای امر بایستی قابلیت پوشش بیمه بدنه را دارا باشند.

کلیه مالکان اتومبیل ها و یا اشخاصی که در قبال اتومبیل مسئولیت دارند و اتومبیل ازسوی مالک به آنها تحویل داده شده است به این بیمه نامه نیاز دارند.


این بیمه نامه اتومبیل شما را در مقابل خطراتی همچون آتش سوزی، سرقت کلی، خساراتی که در جریان نجات و یا انتقال موضوع بیمه به آن وارد شود و … تحت پوشش قرار میدهد.

مراحل صدور

 حداقل تعهدات ــــــ>  تخفیفات و جرائم ــــــــ>  جدول محاسبه ــــــــــ>  فرم دستی ــــــــ>  لینک سرویس خرید


 فرآیند داخلی صدور ـــــــــ> نرم فزار صدور ــــــــــــ>  صدور الحاقی ـــــــــــــ>  پرسش و پاسخ

فرم بیمه بدنه اتومبیل

راهنمای دریافت خسارتدریافت خسارتمدارک خسارتفرآیند خسارتکارشناسی حادثهحیطه قانونی کارشناسان

پس از وقوع حادثه، بیمه‌گزار موظف است در کوتاهترین زمان ممکن به واحد خسارت، اعلام خسارت نماید. در این صورت، روند بررسی پرونده بیمه گزار، بازدید و برآورد خسارت و در نهایت پرداخت خسارت آغاز می‌شود. چنانچه بیمه گزار مقصر باشد و به شخص و یا شی ثالثی آسیب رسانده باشد، ابتدا باید در مورد خسارت شی و یا شخص ثالث آسیب دیده تسویه‌حساب کرده و طی نامه‌ای، تسویه حساب را به این اداره اطلاع دهد و سپس به خسارت وارده رسیدگی می‌شود.
درصورتیکه بیمه گزار زیاندیده باشد و مقصر داشته باشد، بخشی از خسارت برآورد شده از شرکت بیمه شخص ثالث مقصر و یا از خود مقصر دریافت می‌شود. در پرداخت خسارت چنانچه نیاز به تعویض قطعه‌ای باشد، بیمه گزار موظف است قطعه معیوب را به اداره خسارت تحویل دهد.

  • در صورت بروز حادثه، بیمه گزار با تکمیل “فرم اعلام خسارت بدنه اتومبیل” به اداره خسارت بیمه‌نامه‌های بدنه اعلام خسارت می‌کند.
    این فرم شامل موارد زیر است:
    • مشخصات بیمه‌نامه/ قرارداد
    • مشخصات راننده موردبیمه
    • مشخصات وسیله نقلیه طرف حادثه
    • چگونگی وقوع حادثه
  • در نهایت اطلاعات تکمیل شده توسط بیمه گزار امضا و تایید می‌شود.
  • پس از تکمیل فرم، بیمه گزار موظف است مدارک مورد نیاز جهت تشکیل پرونده را تکمیل کند.
    درصورتی‌که خودرو نیاز به تعویض قطعه داشته باشد، برای قطعات موردنیاز “فاکتور” تهیه می‌شود و بیمه گزار موظف است قطعات آسیب دیده (داغی) را به بیمه تحویل دهد.
  • پس از محاسبه خسارت قابل پرداخت، “حواله پرداخت خسارت” در سه نسخه و “فرم مفاصاحساب” در دونسخه صادر و به بیمه گزار تحویل داده می‌شود.
    درصورتی‌که بیمه گزار بدهی داشته باشد این حواله در 4 نسخه صادر می‌شود که یک نسخه از آن جهت کسر بدهی‌های بیمه گزار می‌باشد و به اداره کل حسابداری و آمار تحویل داده می‌شود.
  • بیمه گزار حواله و فرم مفاصاحساب صادره را جهت دریافت چک به اداره‌کل حسابداری و آمار تحویل می‌دهد.
  • بیمه گزار چک به مبلغ محاسبه شده را از اداره‌کل حسابداری و آمار تحویل گرفته و به ازای آن “رسید دریافت چک” را تکمیل می‌کند.